Lajkcentrum

Ez a lány sem arra használja a társkeresőt, amire kéne: mit árul ekkora hévvel?

Egy 19 éves lány pénzért árulja a róla készült, feltehetően pikáns képeket a népszerű társkereső mobilalkalmazáson, a Tinderen keresztül. Az egyébként kérdéses, hogy a kért összeget átutalva mi a biztosíték arra, hogy a képekre áhítozók megkapják a képet. Te fizetnél egy ezrest egy képért?

A Tinder mobilalkalmazást a készítői társkeresési célból találták ki, azonban akadnak oylanok, akik ebből is megpróbálják lehúzni a saját sápjukat. Nincs ezzel másképp a 19 éves Zsófia sem, aki a magáról készített feltehetően kihívó képeket árulja egy ezresért. Aki arra gondol, hogy a lány valószínűleg csak viccel, annak eláruljuk, hogy a fizetéshez a bankszámláját is megadta, így akár azonnal mehet az átutalás, ha nem hiszed, akkor nézd meg az alkalmazásban készített screenshotot:


Forrás: szembejotteltinderen.tumblr.com

Persze a kihívó kép ellenére egyáltalán nem biztos, hogy a befektetés megtérül és tényleg pikáns képet kap a lánytól, aki elküldi neki a kért összeget, azonban bizonyára lesz olyan, aki megpróbálkozik ezzel.

Nem ebből keresi magát degeszre

Az szinte garantálható, hogy nem a tinderes képküldéssel keresi magát degeszre Zsófi, pedig egyes közösségi médiával foglalkozó munkák mostanra más egészen jó fizetéssel kecsegtetnek. Az átlagkereset eléréséhez egyébként havonta 201-202 képet kellene eladnia, a KSH legfrissebb adatai szerint ugyanis a nettó átlagkereset jelenleg 201 500 forint.

Kapcsolódó cikkek

Aktív tinderezőknek indított álomszolgáltatást a Wizz Air

Ha gyakran váltogatod a partnereidet, és emiatt a páros nyaralásokhoz mindig csak az utolsó pillanatban mersz repjegyeket venni, akkor most megtaláltad a számodra ideális szolgáltatást, ugyanis búcsút inthetsz az utolsó pillanatban megvett méregdrága repülőutaknak.
Aktív tinderezőknek indított álomszolgáltatást a Wizz Air

Fény derült a titokra: így lesz hosszú, boldog párkapcsolatod

Minél többet alszol, annál boldogabb leszel - derül ki egy friss kutatásból. Az Ohio State University kutatói 43 párt vizsgáltak és azt állapították meg, hogy akik kevesebb, mint 7 órát töltenek alvással azok sokkal ingerlékenyebbek és kerülnek vitába egymással.
Fény derült a titokra: így lesz hosszú, boldog párkapcsolatod

Horror áron dobja piacra új Star Wars járgányát a LEGO

A LEGO elkészítette a még nagyobb, még részletesebb, még több játékfigurával kapható legendás űrutazó járművet, az Ezeréves Sólymot.
Horror áron dobja piacra új Star Wars járgányát a LEGO

Hazai fűszerpara: sosem gondolnád, mit rejthet egy csomag szegfűszeg

Az ételallergiások elképesztő kihívásokkal néznek szembe a mindennapi életük során, gyakorlatilag mindig résen kell lenniük, akármit is vesznek le egy bolt polcáról, de ez a csomag szegfűszeg még nekik is meglepő lehet.
Hazai fűszerpara: sosem gondolnád, mit rejthet egy csomag szegfűszeg

Akár beizzadva is érkezhetsz mostantól színházba a BKK-nak köszönhetően

Ha mostantól bűzlik a melletted ülő a színházban vagy egy komoly zenei előadáson, az nemcsak annak lehet köszönhető, hogy nem fürdött már egy ideje, hanem lehet, hogy csak a Budapesti Közlekedési Központ újítását használta.
Akár beizzadva is érkezhetsz mostantól színházba a BKK-nak köszönhetőenItt a nagy népvándorlási körkép: közel 30 év tragédiái számokban

1990 óta sok olyan esemény történt, ami megrengette a világot. Ezek között pedig jócskán voltak olyanok, melyek hatására emberek tömegeinek kellett elhagyniuk otthonaikat. A lenti infografika az elmúlt...
 

Filléres csodaszer, amitől többet nem lesz herpeszed

Sok bölcsességet lehet tanulni a nagyszülőktől, tőlük lehet megszerezni a legfinomabb sütirecepteket is, és olyan házi praktikákat is el lehet tőlük lesni, ami nagyban megkönnyítheti a hétköznapjainkat....