Lajkcentrum

Ez a lány sem arra használja a társkeresőt, amire kéne: mit árul ekkora hévvel?

Egy 19 éves lány pénzért árulja a róla készült, feltehetően pikáns képeket a népszerű társkereső mobilalkalmazáson, a Tinderen keresztül. Az egyébként kérdéses, hogy a kért összeget átutalva mi a biztosíték arra, hogy a képekre áhítozók megkapják a képet. Te fizetnél egy ezrest egy képért?

A Tinder mobilalkalmazást a készítői társkeresési célból találták ki, azonban akadnak oylanok, akik ebből is megpróbálják lehúzni a saját sápjukat. Nincs ezzel másképp a 19 éves Zsófia sem, aki a magáról készített feltehetően kihívó képeket árulja egy ezresért. Aki arra gondol, hogy a lány valószínűleg csak viccel, annak eláruljuk, hogy a fizetéshez a bankszámláját is megadta, így akár azonnal mehet az átutalás, ha nem hiszed, akkor nézd meg az alkalmazásban készített screenshotot:


Forrás: szembejotteltinderen.tumblr.com

Persze a kihívó kép ellenére egyáltalán nem biztos, hogy a befektetés megtérül és tényleg pikáns képet kap a lánytól, aki elküldi neki a kért összeget, azonban bizonyára lesz olyan, aki megpróbálkozik ezzel.

Nem ebből keresi magát degeszre

Az szinte garantálható, hogy nem a tinderes képküldéssel keresi magát degeszre Zsófi, pedig egyes közösségi médiával foglalkozó munkák mostanra más egészen jó fizetéssel kecsegtetnek. Az átlagkereset eléréséhez egyébként havonta 201-202 képet kellene eladnia, a KSH legfrissebb adatai szerint ugyanis a nettó átlagkereset jelenleg 201 500 forint.

Kapcsolódó cikkek

Vásárlókat ütnének legszívesebben egy budai trafikban: mutatjuk a bizonyítékot

Egy második kerületi trafikban fényképezte le kollégánk azt a kassza mellé kihelyezett mémet, amin egy népszerű termékkérési technikát jutalmaz pofonnal Batman.
Vásárlókat ütnének legszívesebben egy budai trafikban: mutatjuk a bizonyítékot

Nem vicc: álruhában támad újra a plazma tévé + Suzuki Swift kombó

Mondjuk a Suzukit Renault-ra, a plazmatévét meg lakásra cserélték, de egy ingatlanos hirdetés a címben szereplő régi termékkapcsolást juttatta eszünkbe.
Nem vicc: álruhában támad újra a plazma tévé + Suzuki Swift kombó

Hoppá: Óbudán lehet megnyerni minden idők legnagyobb magyar lottónyereményét

Nem hittünk a szemünknek, pedig igaz, Óbudán egy aluljáróban közel az ötszörösét lehet megnyerni a máshol meghirdetett lottónyereménynek, reméljük nemcsak tévedésről van szó.
Hoppá: Óbudán lehet megnyerni minden idők legnagyobb magyar lottónyereményét

Képen még egy Tesla-gyilkos, ennyibe fog kerülni

Sokan próbálkoznak a Tesla babérjaira törni, ezúttal a Volvo szállt be a versenybe.
Képen még egy Tesla-gyilkos, ennyibe fog kerülni

Könnyen elhízhatsz miattuk, ráadásul egyre többen vannak

Teljes családok adták erre a fejüket, de sok közöttük a friss diplomás is, 75 százalék pedig a termelésben húzza az igát.
Könnyen elhízhatsz miattuk, ráadásul egyre többen vannakIlyen hatalmas a vagyoni egyenlőtlenség a világon

Hatalmas a vagyoni egyenlőtlenség a világban. A Föld felnőtt lakosságának 0,7 százaléka birtokolja a világ megtakarításainak 45,9 százalékát. Ez azt jelenti, hogy 36 millió ember kezében elképesztő...
 

Tűntesd el a pattanásaidat, minden hozzávalót megtalálsz a konyhában

Évszaktól függetlenül, bármikor megjelenhet az ember arcán egy pattanás, és hát amikor már ott van, nagyon nem lehet vele mit kezdeni (egy ideig legalábbis), de akinek alapból pattanásosabb a bőre...