Lajkcentrum

Így készíts otthon frissítő nyári koktélt fillérekből

Tombol a kánikula. Munka után jól eshet egy frissítő, gyümölcsös koktél. Mutatunk néhány receptet, amit te is bármikor elkészíthetsz otthon.

Tombol a kánikula. Munka után jól eshet egy frissítő, gyümölcsös koktél. Mutatunk néhány receptet, amit te is bármikor elkészíthetsz otthon. Csupán némi borra, fagyasztott gyümölcsre és limonádéra vagy gyümölcslére lesz szükséged. Ha van még otthon egy kis rum vagy brandy, akkor érdemes azt is felhasználni.

A videóból is látható, hogy előző este érdemes megtölteni a jégkockatartót némi borral, és azt fagyasztott állapotban összemixelni a többi hozzávalóval. A limonádét vagy gyümölcslevet is lefagyaszthatjuk, de behűtve is tökéletes lesz.

Nem érdemes a boron spórolni, már csak azért sem, igazán jó borokat nagyon jó áron kaphatunk a héten az áruházakban. Az e heti kedvezményes ajánlatokat itt találjátok.

Kapcsolódó cikkek

Videón az elképesztő hiba: lépcsőn hajtott le autóval egy áruházban

A sofőr valószínűleg azt hitte, a pláza mélygarázsába fordul be Chilében, azonban egy lépcsőre hajtott rá, nem is maradt el a végeredmény: eszeveszettül gyorsan a mélybe csúszott az autó.
Videón az elképesztő hiba: lépcsőn hajtott le autóval egy áruházban

Veszélyben az angliai magyarok: ettől a WC-papír csomagolástól üvöltő ufóvá változhatsz

Megdöbbentő jelzés jelent meg egy brit WC-papír csomagolásán: ha felbontás után nem megfelelően bánnak a csomagolással, meghökkentő dolog történhet Angliába szakadt honfitársainkkal.
Veszélyben az angliai magyarok: ettől a WC-papír csomagolástól üvöltő ufóvá változhatsz

Baseballütőkkel támadtak az autósra: videón, hogy mit tett válaszként

Véletlenül földútra hajtott egy autós, akit megpróbáltak kirabolni útonállók, de nem hiszed el, hogy mi történt, amikor a bűnözők már majdnem bejutottak az autó utasterébe.
Baseballütőkkel támadtak az autósra: videón, hogy mit tett válaszként

Ajándékpénzzel ünnepli magyarországi évfordulóját a német légitársaság

10 000 forint üti a markodat, ha regisztrálsz a honlapjukon, amit utána bármely, hazánkból induló járatukra elkölthetsz, mutatjuk azt is, hova kattints.
Ajándékpénzzel ünnepli magyarországi évfordulóját a német légitársaság

Fillérekért árulja az ALDI szeptembertől a világhírű popdíva ruhakollekcióját Magyarországon

"A teljes kollekció engem és a stílusomat tükrözi" - nyilatkozta Anastacia. A ruhadaraboknak nemcsak a tervezése egyedi, hanem az ára is az ALDI-tól megszokott módon kedvező.
Fillérekért árulja az ALDI szeptembertől a világhírű popdíva ruhakollekcióját MagyarországonGondoltad volna? Ennyien kapják el évente a bárányhimlőt

Az elmúlt hetekben folyamatosan téma, hogy érdemes védőoltást beadatni a gyerekeknek bárányhimlő ellen. A védettséghez szükséges 2 vakcina ára körülbelül 20 ezer forint. Évente gyerekek tízezrei...
 

Így spórold meg a méregdrága vízkőoldó árát

Ha elolvasod a vízkőoldók címkéjét, láthatod, hogy a legtöbb erős vegyszer. Nem szívesen szórom tele vegyszerrel a lakást, ráadásul az ilyen termékek zöme drága is. Szóval inkább otthon gyártom...