Lajkcentrum

Közfelháborodást okozott a rettegő, maga alá piszkító balesetes ló

Az egyesült államokbeli Clevelandben szenvedett balesetet egy lovaskocsit húzó ló, miután a lovas arra kényszerítette, hogy megpróbáljon lemenni egy csúszós úton. Megrázó.

Kevesebb, mint egy napa alatt, már közel 11 ezren osztották meg azokat a képeket, amelyeket egy clevelandi nő töltött fel a Facebookra. A képeken egy lovaskocsit húzó ló látható, akit gazdája arra kényszerít, hogy egy csúszós úton haladjon lefelé Cleveland belvárosában.

A képeken látható, hogy a ló megsérült, ezen túl a posztban arra is kitér a clevelandi nő, hogy a ló mindenhova odapiszkított.

Kegyetlen és fölösleges ezeket a lovakat arra kényszeríteni, hogy órákig sétáljanak a melegben, a [magas] páratartalomban, a túlzsúfolt városi utakon, túl sok olyan emberrel körbevéve, akik pénzt akarnak keresni rajtuk
- írta a nő bejegyzésében.
Kapcsolódó cikkek

Vásárlókat ütnének legszívesebben egy budai trafikban: mutatjuk a bizonyítékot

Egy második kerületi trafikban fényképezte le kollégánk azt a kassza mellé kihelyezett mémet, amin egy népszerű termékkérési technikát jutalmaz pofonnal Batman.
Vásárlókat ütnének legszívesebben egy budai trafikban: mutatjuk a bizonyítékot

Nem vicc: álruhában támad újra a plazma tévé + Suzuki Swift kombó

Mondjuk a Suzukit Renault-ra, a plazmatévét meg lakásra cserélték, de egy ingatlanos hirdetés a címben szereplő régi termékkapcsolást juttatta eszünkbe.
Nem vicc: álruhában támad újra a plazma tévé + Suzuki Swift kombó

Hoppá: Óbudán lehet megnyerni minden idők legnagyobb magyar lottónyereményét

Nem hittünk a szemünknek, pedig igaz, Óbudán egy aluljáróban közel az ötszörösét lehet megnyerni a máshol meghirdetett lottónyereménynek, reméljük nemcsak tévedésről van szó.
Hoppá: Óbudán lehet megnyerni minden idők legnagyobb magyar lottónyereményét

Képen még egy Tesla-gyilkos, ennyibe fog kerülni

Sokan próbálkoznak a Tesla babérjaira törni, ezúttal a Volvo szállt be a versenybe.
Képen még egy Tesla-gyilkos, ennyibe fog kerülni

Könnyen elhízhatsz miattuk, ráadásul egyre többen vannak

Teljes családok adták erre a fejüket, de sok közöttük a friss diplomás is, 75 százalék pedig a termelésben húzza az igát.
Könnyen elhízhatsz miattuk, ráadásul egyre többen vannakIlyen hatalmas a vagyoni egyenlőtlenség a világon

Hatalmas a vagyoni egyenlőtlenség a világban. A Föld felnőtt lakosságának 0,7 százaléka birtokolja a világ megtakarításainak 45,9 százalékát. Ez azt jelenti, hogy 36 millió ember kezében elképesztő...
 

Tűntesd el a pattanásaidat, minden hozzávalót megtalálsz a konyhában

Évszaktól függetlenül, bármikor megjelenhet az ember arcán egy pattanás, és hát amikor már ott van, nagyon nem lehet vele mit kezdeni (egy ideig legalábbis), de akinek alapból pattanásosabb a bőre...